• Fremhevet
  • Personer

Enlight: ansetter ny daglig leder

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: mars 1, 2021

Kjartan Fosse tiltrer som ny daglig leder i Enlight. Fosse har bred erfaring fra kommersielle- og ledende roller i selskap som DNB, Telecomputing (nå Visolit) og Capgemini.

Innovasjon og utvikling er ekstremt viktig for å skape konkurransedyktige bedrifter, morgendagens arbeidsplasser og for å løse globale utfordringer. Med Parisavtalen og FNs bærekraftsmål i front har mulighetene aldri vært større for at norske bedrifter kan bidra til å skape en bærekraftig og lønnsom fremtid forteller Fosse. Enlight tilfører gjennomføringskraft til innovasjons- og utviklingsprosjekter som bidrar til å skape en bærekraftig fremtid. Jeg er stolt over at vi i Enlight kan bidra til å realisere disse mulighetene, avslutter Fosse.

Tidligere daglig leder Joachim Sannes får ansvar for å styrke veksten til Enlight. Selskapet har vært gjennom en sterk utvikling de siste årene og er nå i en viktig vekstfase der vi skal posisjonere oss ytterligere og styrke vår spesialkompetanse over hele landet, forteller Sannes. Jeg ser frem til å ta en enda mer aktiv rolle i dialog med kunder og stryke Enlight sin posisjon på Østlandet avslutter Sannes.