• Fremhevet
  • Nyheter

Enlight: fusjonerer med Kolent

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: november 25, 2020

1. januar 2021 slår selskapene seg sammen under navnet Enlight AS og blir en av Norges ledende innen innovasjonsrådgivning med avdelinger i Stavanger, Oslo, Trondheim og Hamar.

Enlight og Kolent er kjent for å realisere innovasjon og korte ned veien fra idé til marked. Vi har lang erfaring med å løfte oppstartsselskaper fra etablering til kommersialisering og videre gjennom skalering nasjonalt og internasjonalt, sier Joachim Sannes, daglig leder i Enlight. Selskapet er utviklet av gründere for gründere. Det gjør at Enlight forstår utfordringene kundene står ovenfor og samtidig ser mulighetene, avslutter Sannes.

Vi fusjonerer for å skape en katalysator innen innovasjonsrådgivning slik at flere selskaper skal lykkes med sine prosjekter, sier Brage C. Amundsen, styreleder i Kolent. Med Valinor og Kverneland Investering på eiersiden har Enlight solide investorer som bistår med hele sitt nettverk og erfaringer. Fordelen for våre kunder er bedre tilgang på spesialkompetanse, større geografisk dekning og tettere oppfølging for å maksimere innovasjonstakten, forklarer Amundsen.