NSTC er en teknologi -og applikasjonspartner som tilbyr tjenester innenfor termisk spraying og keramiske belegg for overlegen beskyttelse mot slitasje og korrosjon som kan utføres med HVOF- eller HVAS-sprøyting i tråd med TR2000 og NORSOK standardene.

Gjennom å benytte seg av det nyeste innen metallteknologi med utspring fra NASA, kan NSTC AS tilby verdensledende løsninger innen termiske sprayer og keramiske belegg. I Norge har NSTC allerede utført oppdrag på Mongstad i Bergen og selskapet er i dialog med flere aktører som leverer materiell til energibransjen. Hardmetallproduktene er høyaktuelle i olje- og gassutvinning, hvor det brukes tungt maskineri under tøffe og krevende forhold. NSTC har av den grunn opparbeidet et dedikert team som er spesialisert mot energibransjen gjennom samarbeidspartner KP Petroleum i Houston, USA.

NSTC AS sine flytende metall-produkter sørger for reduserte kostnader gjennom økt slitestyrke, bedre korrosjonsbeskyttelse og redusert friksjon, noe som bidrar til betydelige miljøgevinster gjennom økt antall driftstimer og redusert behov for vedlikehold.

Valinor