• Fremhevet
  • Nyheter

Halodi Robotics: inngår partnerskap for disruptiv innovasjon innen varehandel

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: mars 2, 2021

  • Selskap: 1X Technologies jobber kontinuerlig for å bygge den første virkelig masseproduserbare humanoide robotplattformen som hjelper mennesker leve bedre liv.

StrongPoint har investert i og har dannet et strategisk parterskap med Halodi Robotics for å utvikle en robot til hjelp i dagligvarebutikker. Målet med partnerskapet er å utvikle en robotløsning for dagligvaresalgssektoren som vil hjelpe ansatte med repetative oppgaver, slik at de til fordel kan fokusere på mer komplekse oppgaver eller å tilbringe tid sammen med kundene. Vi er svært stolte over å samarbeide med StrongPoint, som bringer tiår med erfaring og kunnskap om dagligvarehandelen, hvor vi ser store muligheter for bruk av roboter i butikkene til støtte for de ansatte, sa Bernt Børnich, daglig leder i Halodi Robotics.

StrongPoint er et teknologiselskap innen varehandel som tilbyr løsninger for å gjøre butikkene smartere, handleopplevelser bedre og dagligvarehandel mer effektiv. Med over 450 ansatte i Norge, Sverige, Baltikum og Spania, og sammen med et bredt partnernettverk, støtter StrongPoint virksomheter i mer enn 20 land.

Som en del av partnerskapet vil StrongPoint bli den eneste distributøren av de nye robotikkløsningene i de viktigste Europeiske områdene, og tar initiativ til innledende samtaler med utvalgte ledende dagligvareforhandlere til samarbeid i pilotprosjektet. Vi har en lang historie og et stolt rykte for å tilby banebrytende teknologiløsninger i verdensklasse til våre kunder som handler dagligvarer, og gjennom dette partnerskapet ser vi frem til å utvikle, sammen med Halodi Robotics, teknologiløsninger for fremtiden, sa Jacob Tveraabak, administrerende direktør i StrongPoint.