• Fremhevet
  • Nyheter

Halodi Robotics: utvikler robot med Kunstig Intelligens for butikker

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: juli 14, 2020

  • Selskap: 1X Technologies jobber kontinuerlig for å bygge den første virkelig masseproduserbare humanoide robotplattformen som hjelper mennesker leve bedre liv.

Halodi Robotics og LYRO Robotics, et ledende robotselskap basert i Australia har annonsert deres samarbeid om å utvikle en demonstrasjons-robot for butikker.

Maskinen vil benytte Halodi Robotics sin EVE robotplattform i kombinasjon med LYRO sin Kunstige Inteligens og synsteknologi. Deres løsning for å plukke varer, som sikret dem også førsteplassen i Amazon Challange i 2017, skal også benyttes.

Intensjonen med samarbeidet er å vise mulighetene med å benytte flere roboter i butikker for å effektivisere og sikre en god kundeopplevelse, samt sikre robuste forretningsmodeller i en tid hvor sosial interaksjon kan være svært utfordrende. Demonstrasjonsroboten skal utvikles hos begge selskaper og skal kunne plukke varer i butikken, bestille varer og fylle varer i hyller uten behov for infrastruktur eller modifikasjon i butikkene.

Vi er veldig glade for å bringe LYRO sin Kunstige Intelligens til Halodi Robotic sin robot EVE, forteller Dr. Jürgen Leitner, administrerende direktør i LYRO Robotics. LYRO sin Kunstige Intelligens er opparbeidet i over et tiår av intern forskning innen maskinlæring, robotsyn og grep. Systemet vårt gjør det mulig for enhver robot å plukke og pakke det mangfoldige spekteret av varer som vi finner i butikker, avslutter Leitner.