• Fremhevet
  • Personer

Heaten: ansetter ny daglig leder

  • Sektor: Hav
  • Dato: februar 27, 2023

  • Selskap: Heaten utvikler og produserer megawatt-skala industrielle varmepumper med svært høye temperaturer, som kan gjenvinne varme som tradisjonelt går tapt i prosesser til ulike industrielle kunder.

Ansettelsen av Jeroen Koot som daglig leder betraktes som en naturlig utvikling for selskapets vekststrategi og som ledende innen avkarbonisering av industrielle oppvarmingsprosesser og energisparing med industrielle varmepumper med svært høye temperaturer (VHTHP). Tidligere daglig leder Peter Breithaupt har trukket seg tilbake av personlige årsaker, men vil fortsette å bistå Heaten som rådgiver.

Vi er glade for å få med Jeroen i Heaten, ettersom han kommer med de rette egenskapene for å lede oss gjennom en spennende periode med vekst i Europa og videre utover, sier Wendy Lam, styreleder i Heaten. Koot har solid industriell direktør-erfaring og er en autentisk leder som har en klar forståelse av potensialet til Heatens rolle i energiomstillingen, avslutter Lam.

Heatens stempel-baserte VHTHP-teknologi er overlegen når det kommer til effektivitet, fleksibilitet for variable prosesser, robusthet og temperaturområder opp til 200°C, samt skalerbarhet til masseproduksjon. Teknologien har blitt utviklet i over et tiår og er nå klar til å lansere varmepumpen HeatBooster, som skal betjene den høye etterspørselen fra markedet. Heaten går inn i en neste fase i sin utvikling, og vi ser frem til å jobbe tett med Jeroen for å nå våre ambisiøse mål for fremtiden, sier Geir Robstad, medgründer og COO i Heaten.