• Fremhevet
  • Nyheter

Heaten: er utvalgt til Energy Innovation Pioneers-programmet på CERAweek

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: februar 17, 2023

  • Selskap: Heaten utvikler og produserer megawatt-skala industrielle varmepumper med svært høye temperaturer, som kan gjenvinne varme som tradisjonelt går tapt i prosesser til ulike industrielle kunder.

CERAWeek regnes for å være den mest prestisjefylte årlige samlingen av daglige ledere og ministre fra globale energi- og forsyningsselskaper, samt bil-, produksjons-, teknologi-, politikk- og finansmiljøer. Gjennom deres årlige Energy Innovation Pioneers-program velges en gruppe lovende startups som jobber med innovasjoner på et tidlig stadium som har potensial til disruption i den globale energiindustrien. Blant mer enn 500 selskaper ble Heaten utvalgt til å være blant de syv deltakerne i Energy Innovation Pioneers 2023.

Det er en stor ære å bli valgt ut, og vi er glade for å delta blant andre pionerer i energibransjen, sier Geir Robstad, medgründer og operasjonsleder i Heaten. CERAWeek er en flott mulighet til å opprette kontakt med andre skarpe hoder, lære av deres erfaringer og dele vår egen innsikt. Vi er takknemlige for denne muligheten, avslutter Robstad.

Årets CERAWeek vil utforske strategier og løsninger for fremtidens energi. Arrangementet finner sted i Houston, Texas fra 6. mars til 10. mars. Geir Robstad vil avholde en presentasjon på Agora Pod, samt delta i en paneldiskusjon. De nøyaktige tidspunktene for presentasjonen og paneldiskusjonen blir annonsert senere. Les mer om Energy Innovation Pioneers-programmet på CERAWeeks nettside: ceraweek.com/communities/energy-innovation-pioneers