• Fremhevet
  • Nyheter

SustainSolar: leverer nøkkelferdig løsning til sykehus i kampen mot Covid-19

  • Sektor: Energi
  • Dato: mars 23, 2021

  • Selskap: SustainSolar leverer conteinerbaserte høykvalitetsløsninger for varig fornybar kraftproduksjon og batterilagring til avsidesliggende steder over hele Afrika.

Sammen med Siemens støtter SustainSolar Sør-Afrikas Cecilia Makiwane sykehus i Øst-London i kampen mot Covid-19. Vi har utvidet vårt fotavtrykk innen helsetjenester ved å legge til enda et sykehus til prosjektporteføljen vår, denne gangen i hjemlandet Sør-Afrika, sier Tobias Hobbach, daglig leder i SustainSolar.

SustainSolar leverer en solcelle- og batteribackup-løsning til et felles initiativ for å bygge et modulært behandlingsanlegg på Cecilia Makiwane sykehuset i Øst-London. Sponset av Siemens Sør -Afrika sammen med Solidaritetsfondet, Siemens Healthineers, Siemens Caring Hands, GIZ og Aspen Pharmacare. Dette prosjektet tar sikte på å lette belastningen på anstrengt sykehusplass til den tredje bølgen av Covid-19-infeksjoner kommer, med en kapasitet på 100 senger, et eget anlegg for å gi hovedsykehuset et desperat behov for tillegg av ti nye intensivsenger, 90 avdelinger senger, diagnostiske tjenester og et apotek.

Utvidelsen vil sikre tilgang til moderne og effektivt utstyr av høy kvalitet. SustainSolars førsteklasses 20-fots containersystem er utstyrt med 60 kWp fotovoltaisk (PV) kapasitet, 222 kWh litium-ion-batteri og inneholder Siemens Microgrid Controller, et strømstyringssystem for verktøy og mikronett.

Dette prosjektet vil være det første som inkluderer SustainSolars nyeste produktutvalgstillegg, Sustain Storage™, ideelt for prosjekter med store strømkrav eller hvor integrering av en eksisterende PV- eller dieselgenerator er nødvendig. SustainSolar utvikler for tiden større konfigurasjoner som vil bli lansert i løpet av de neste månedene, avslutter Hobbach.