• Fremhevet
  • Personer

Zaptec: ansetter ny daglig leder i Storbritannia

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: april 7, 2021

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

De siste årene har Zaptec opplevd rask vekst, og åpner nå det første Zaptec-kontoret utenfor Skandinavia med Guy Haydon som ny daglig leder for Zaptec i Storbritannia.

Haydon har tidligere jobbet med internasjonal forretningsutvikling for et selskap som bygde elektriske motorsykler i Tsjekkia. Da han kom tilbake til Storbritannia begynte han i Instavolt, der han bidro til å utvide nettverket for hurtiglading over hele landet. Etter dette gikk han over til Siemens der han som salgssjef ledet utvidelsen av elbillading på tvers av levering, installasjon og vedlikehold av elbilladere.

Haydon blir nå en del av Zaptec i etableringen av det britiske kontoret i Midlands. Jeg gleder meg til å bli en del av Zaptec og få muligheten til å lansere dette fantastiske merket i Storbritannia, sier Haydon. Han motiveres av å drive frem veksten av elbilopptak og ladeinfrastrukturen som skal støtte den, og arbeider for å senke karbonutslippene og skape en renere fremtid. Smart, pålitelig, brukervennlig lading er avgjørende for å få fart på elbilbruken, og Zaptec er kjent for å levere svært gode kundeløsninger, avslutter Haydon.