• Nyheter

ZAPTEC: er regionvinner i Made in Norway 2017

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: januar 12, 2018

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

Made in Norway er et prosjekt av Avinor i samarbeid med Innovasjon Norge, Norges forskningsråd, DOGA, Ferd, Abelia og Virke. Målet er å fremme de som skaper ideer, de som skaper produkter, de som skaper arbeidsplasser. De som bygger landet og bygger fremtiden. De som er made in Norway.

Fredrik Lima og Knut Braut mottok prisen Regionvinner Vest-Norge på vegne av selskapet, fra Made in Norway 2017. ZAPTEC er utrolig stolte og ydmyke over å ha mottatt Made in Norway prisen. Prisen gir en boost til hele selskapet og beviser posisjonen som et ledende teknologiselskap, forteller teknologidirektør Knut Braut. I 2018 vil ZAPTEC fokusere på videreutvikling av teknologien for lading av elbiler. ZapCharger PRO er et levende ladesystem og vil bli oppdatert med nye tjenester gjennom skyløsningen ZapCloud, avslutter Braut.

Kåringen er gjort utifra en helhetsvurdering basert på lønnsomhet for bedriften og samfunnet, positiv miljø og samfunnseffekter, nyhetsverdi/innovasjonsgrad, evne til å formidle produktets egenskaper og potensiale og selskapets evne til å gjennomføre planen.