• Nyheter

Zaptec: flytter sitt hovedkontor til Sandnes

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: juni 28, 2023

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

Zaptec flytter sitt hovedkontor og sine 90 ansatte fra Innovasjonsparken i Stavanger til nye FOMO-lokaler i Vassbotnen 1, Sandnes. 

FOMO startet i 2018 av kompanjongene Magnus Øgård Meisal og Daniel Harvei Sandvold som overtok Equinor sine gamle lokaler i Grenseveien 21. Bygget hadde stått komt i fire år før bygget ble et av landets største gjenbruksprosjekt og et av Norges mest spektakulært innredede kontorfellesskap. På utsiden av lokalene er det mye motorvei, grå betong og upersonlige kontorbygg, men på innsiden er atriumet forvandlet til en grønn gågate med servering, rennende vann og møterom på begge sider. 

FOMO har nå sikret seg et bygg på 15.000 kvadratmeter på Forus-siden av Sandnes. Zaptec flytter etter planen til de nye FOMO-lokalene i Vassbotnen 1, som fordeler seg over tre bygg og inneholder kantine og treningssenter. Kontorlokalene skal nå renoveres og bli klare til en planlagt åpning til høsten og ferdig innflytting ved årsskiftet.

Det er veldig kjekt at Zaptec nå flytter til Sandnes – kjekt for byen, kjekt for oss alle, forteller Stanley Wirak, Ordfører i Sandnes. Zaptec er et selskap som utvikler seg utrolig godt i hele regionen, som skaper arbeidsplasser, skaper verdier og setter regionen på kartet, avslutter Wirak.