• Fremhevet
  • Nyheter

Zaptec: gir samtlige ansatte aksjebonusavtaler

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: desember 29, 2021

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

Fra januar 2022 gir Zaptec samtlige ansatte aksjebonusavtaler tilsvarende 20% av respektive årslønninger. Dette gjør at alle får et eierskap til selskapet, men også til investering som tema, forteller Maiken Økland, kommunikasjonssjef i Zaptec.

Initiativet er igangsatt for å oppmuntre til et langsiktig engasjement i selskapet, hvor vi sammen motiverer og leverer fremragende resultater, konkluderer Økland. Ved å jobbe i selskapet i tre år kan de ansatte selge aksjene eller fortsette som aksjonær. Zaptec betaler all skatt, og programmet vil være tilgjengelig for nye ansatte de tre neste årene.

Det er menneskene som er vår viktigste ressurs, forteller Anders Thingbø, daglig leder i Zaptec. Vi har en gjennomsnittsalder blant våre ansatte på 32 år. Teknologien vår er utviklet av ekstremt dyktige folk som bare blir enda viktigere når vi nå skal ut i verden for å bidra til ytterligere økt elektrifisering. Det er hyggelig at styret og eierne var enige om å bruke den planlagte noteringen på Oslo Børs til å gi våre ansatte eierskap i selskapet slik at de også kan få ta del i en eventuell verdiskaping, avslutter Thingbø.