• Fremhevet
  • Nyheter

Zaptec: Go er fullintegrert med Tibbers app for strømsparing

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: november 17, 2021

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

Zaptec sin smarte ladeboks for eneboliger, Zaptec Go, får full integrasjon mot Tibbers app for strømsparing. Ladeboksen er smart fordi den ved hjelp av avansert programvare finner ut at den kan lade når strømmen er billigere. Integrasjonen med Tibber gjør smart-opplevelsen ekstra god fordi strømavtalen deres er markedets gunstigste, som er er vinn-vinn, nå som vi går mot en kald vinter, sier Anders Thingbø, daglig leder i Zaptec.

Tibber er strømleverandøren som gir alle kunder timesspotavtale, noe som betyr at brukerne betaler strømprisen som er på det tidspunktet de bruker strømmen. Etter at Zaptec lanserte sitt nye produkt, har vi fått en mengde henvendelser fra kunder som ønsker at denne blir integrert for full smartlading. Dette skjønner vi godt, for produktet sjekker av på alle punkter og vil gjøre lading av elbilen smartere, enklere og billigere. Da var det en no-brainer for Tibber å integrere det i appen og ta det inn i vår nettbutikk, sier Edgeir Vårdal Aksnes.

For Zaptec ligger den største gleden ved samarbeidet å kunne gi en tjeneste som kundene har etterspurt, forteller Lasse Hult, markedsansvarlig i Zaptec. Vi har holdt kortene tett til brystet frem til nå og det føles det godt å dele nyheten slik at brukerne våre kan lade smartest mulig i vinter, avslutter Hult.