• Fremhevet
  • Nyheter

Zaptec: lanserer Go 2 med V2G, solcelleintegrering og MID-sertifisering

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: juni 20, 2024

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

Zaptec lanserer sin nyeste elbilladeboks: Zaptec Go 2. Hjemmeladeren som er designet for det europeiske markedet, bygger videre på arven fra sin prisbelønte forgjenger, Zaptec Go. Laderen er MID-sertifisert med en innebygd skjerm for overvåking av nøyaktig energimåling, samt et forbedret mekanisk design som muliggjør høyere ladeeffekt ved høyere temperaturer uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

«Den store nyheten er at Zaptec Go 2 sin maskinvare støtter AC vehicle-to-grid (V2G), noe som muliggjør toveis lading,» forteller Knut Braut, teknologidirektør i Zaptec. «Kompatibilitet med kommende ISO 15118-20 og utgave 4 av IEC 61851-1 gjør det mulig for Zaptec Go 2 å kommunisere med kjøretøyet ditt og forvandle elbilen til en energibank», avslutter Braut.

Zaptec Go 2 kommer også med omfattende maskinvareoppgraderinger, inkludert støtte for 1/3-fasebryting og solcelleintegrasjon. Enheten har innebygd 4G LTE-kommunikasjon og OCPP for ladestasjonoperatører fra dag én.

Zaptec setter kvalitet og sikkerhet i høysetet med Zaptec Go 2, som tilbyr en bransjeledende installasjonsprosess som er både enkel og sikker. Zaptec Go 2 blir først tilgjengelig i Tyskland, Sveits og Benelux-landene i fjerde kvartal 2024. Utrulling i andre land vil bli kunngjort på et senere tidspunkt.