• Fremhevet
  • Nyheter

Zaptec: sitt første hele driftsår med lønnsom og sterk tilvekst i Sverige

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: mai 4, 2021

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

 I 2019 etablerte Zaptecs datterselskaper seg på det svenske markedet, og det har vist seg å være en suksesshistorie. I 2020, det første fulle driftsåret, var det 20 MSEK i omsetning og et positivt resultat på 1,4 MSEK for Zaptec Sverige. Dette viser at det er stort behov for grønne ladeløsninger for en elektrisk transportsektor i Sverige.

Salgsveksten for Zaptec Sverige har fortsatt i 2021. I løpet av den første måneden i 2021 solgte selskapet nesten ti ganger flere ladestasjoner enn i hele 2019. En av drivkreftene er veksten i antall oppladbare biler på det svenske markedet. Vi er stolte over å kunne rapportere om sterk salgsvekst med positive resultater for Zaptec i Sverige, til tross for et utfordrende pandemiår, sier Anna-Karin Andersen, daglig leder for Zaptec i Sverige. 2020 har gitt oss bevis på at vi har en robust forretningsmodell, virkelig gode produkter og ikke minst en kompetent organisasjon, forteller Andersen.

Zaptec Sverige er klar for videre vekst, sammen med sine partnere. I løpet av det siste året har 22 forhandlere blitt til drøyt 120, og forhandlernettverket fortsetter å vokse. Dette gjør investeringer i elbilladere betydelig mer tilgjengelig. For oss i Zaptec er forhandlerne våre ekstremt viktige, sier Andersen. Tett samarbeid betyr at vi vokser sammen, noe som er en viktig grunn til at vi har hatt så god vekst. Det gjør også at du kan lade bilen din med Zaptec nesten uansett hvor du bor i Sverige, avslutter Andersen.