• Fremhevet
  • Nyheter

Zaptec: er utvalgt som ladeboks-aktør for Renault Norge

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: januar 25, 2023

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

Det er de strenge kravene til sikkerhet som gjør at Renault velger kun én ladeboks-aktør. Selskapet blir nå en offisiell leverandør av Zaptec, noe som betyr at alle Renault-forhandlere har muligheten til å tilby ladeboksen til sine kunder, som en anbefaling.

Vi ønsker å anbefale en ladeboks til våre kunder som vi kan gå gode for selv. Zaptec tikker av kravlisten vår, og det er blant annet de strenge kravene til sikkerhet som gjør at valget faller på Zaptec, sier Roger Andersen, PR og markedsdirektør i Renault Norge.

I tillegg møter Zaptec behovet for smartlading, som lader når strømprisene er på sitt laveste, forklarer Andersen. Smartladingstjenesten, kalt Eco Mode, er integrert med Nordpools spotpriser, noe som gjør at ladeboksen får informasjon om spotpriser tilsendt hvert døgn. Det unike er at brukeren ikke trenger å være knyttet til et spesifikt strømselskap. Det betyr at brukeren automatisk kan starte lading når strømprisen er på sitt billigste, uten å forplikte seg til en tredjepart som i tillegg koster ekstra, avslutter Andersen.