Siden det ble stiftet i 2012 har Stavangerbaserte selskapet etablert seg som det ledende kompetansehuset for kunderettet FoU, produksjon- og optimalisering av grafén – nanomaterialet som vil være nøkkelen til en ny æra av morgendagens løsninger.

CealTech har en eksklusiv lisens til å benytte produksjonsmetoden «PECVD» til Dr. David Boyd fra universitetet i California (Caltech). Denne metoden produserer vertikal vekst av høykvalitets/ren grafén med ekstremt høy overflate. Med sitt eget produksjons- og forskningsavdeling, har CealTech opparbeidet en unik kunnskap og oversikt over egenskapene til ulike materialer og samspillet mellom dem, for å kunne tilby kunder kommersielle produktløsninger.

CealTech tilbyr grafénløsninger som forbedrer materialegenskaper, samtidig som det reduserer materialforbruket og vedlikeholdskostnadene. På denne måten er de et springbrett for morgendagens bærekraftige løsninger. CealTech har en skalerbar forretningsmodell som legger til rette for videre europeisk og global ekspansjon.

Valinor