• Fremhevet
  • Personer

1X: gjennomførte ‘Open House’-event for globale ingeniørtalenter

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: november 24, 2023

  • Selskap: 1X Technologies jobber kontinuerlig for å bygge den første virkelig masseproduserbare humanoide robotplattformen som hjelper mennesker leve bedre liv.

1X gjennomførte nylig sitt første ‘Open House at 1XHQ’ ved hovedkontoret i Moss, et initiativ designet for å tiltrekke seg dyktige ingeniører fra hele verden. Arrangementet ga innsikt i hvordan selskapet utvikler androider som er tenkt for integrasjon i hverdagen og komme samfunnet til gode.

I løpet av to dager deltok ingeniørene i et innholdsrikt program med foredrag, interaktive møter med hardware- og software-teamene, samt direkte interaksjon med 1Xs androider, EVE og NEO. Dette ga deltakerne dybdekunnskap om teknologien og muligheten til å stille spørsmål og dele sine egne erfaringer. En spesiell del av opplevelsen var trening av deres egne AI-modeller sammen med 1Xs androideoperatører. «Vårt første ‘Open House at 1XHQ’ ble en suksess, hvor vi fikk dele vår visjon og arbeid med noen av verdens mest talentfulle ingeniører,» sier Win Yu, leder for talentanskaffelse i 1X.

Blant flere hundre påmeldte, ble 25 av verdens mest fremtidsrettede ingeniører invitert på besøk for god dialog og erfaringsutveksling. Deltakerne fikk en unik mulighet til å involvere seg i utviklingen av 1Xs androider og høre en keynote fra Bernt Øivind Børnich, daglig leder i 1X, om fremtiden for robotikk og filosofien bak embodied learning, som er drivkraften i 1Xs AI-arbeid. «Dette arrangementet var en enestående mulighet til å dykke inn i kjernen av 1X, hvor innovasjon møter robotteknologi. Vi planlegger flere slike arrangementer i løpet av året,» avslutter Yu.