• Fremhevet
  • Personer

Aquabio: ansetter ny programmeringsdirektør

  • Sektor: Hav
  • Dato: mars 3, 2021

  • Selskap: Waive hjelper fiskeoppdretterne å se under overflaten for å avdekke de faktiske forholdene i sine fiskemerder.

Aquabio er leverandør av Seapix, en banebrytende sonar-teknologi, til norske fiskere. Selskapet lanserte i fjor sin egen produktutvikling basert på samme teknologi, for å skape et banebrytende sanntids produksjons- og planleggingsverktøy tilpasset oppdrettsnæringen. Nå ansettes Peter Skaugvold som dedikert programmeringsdirektør i satsingen.

Peter har tidligere jobbet med telefoni og dataløsninger i nesten 20 år og kommer fra eget firma som leverer webløsninger og IT-systemer til kunder som Helse Bergen og Universitetet i Oslo. Peter blir nå med Aquabio som system arkitekt og skal bygge infrastruktur og front-end. Oppdrettsprosjektet har et enormt potensiale til positiv innvirkning for oppdrettsnæringen, sier Peter Skaugvold. Det å være med på å bygge et produkt som kan løse flere store utfordringer fra bunnen av, er utrolig spennende, avslutter Skaugvold.

Vi er veldig glade for å ønske vårt nyeste tilskudd velkommen til teamet, sier Berit Heltne, daglig leder i Aquabio. Skaugvold tar med seg nesten 20 års erfaring innen prosjektledelse og utvikling innen software og hardware og går direkte i gang med vårt oppdrettsprosjekt, avslutter Heltne.