• Fremhevet
  • Nyheter

Elleve: er en fusjon av Enlight, Montaag og Vika.Forus

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: juni 9, 2021

  • Selskap: Elleve gir investorer, gründere og virksomheter mer kraft til å skape lønnsomme og mer bærekraftige strategier, produkter og tjenester.

Kverneland Gruppen, Rune Magnus Lundetræ og Valinor står bak etableringen av rådgivingsselskapet Elleve. En fusjon mellom innovasjonsrådgiverne i Enlight, designstudioet Montaag og kommunikasjonsbyrået Vika.Forus har resultert i det nye selskapet Elleve.
 
Elleve samler kompetanse innenfor design, innovasjonsrådgivning, kommunikasjon, og strategi under samme tak for å støtte bedrifter i vekst og utvikling. Selskaper som skal realisere nye produkter og tjenester trenger spisskompetanse innenfor innovasjon, design, kommunikasjon og finansiering. Elleve er et tverrfaglig miljø, med solid bransjeerfaring og kompetanse, og vil jobbe med gründere, etablerte selskaper i endring og oppstartsselskaper.
 
Elleve jobber med selskaper som vil noe, og selv om kundens størrelse, modenhet og livsfase varierer, har de alle et ønske om å skape nye muligheter i et samfunn som stadig skifter. Enlight, Montaag og Vika.Forus sammen utgjør det ekstra giret bedrifter trenger for å sikre at deres omstilling skaper langsiktige verdier, sier Gard Ådne Kverneland, finansdirektør i Kverneland Investering.
 
Ved oppstart består Elleve av 25 kloke hoder med solid bransjeerfaring og kompetanse innenfor produktdesign, innovasjonsrådgivning, kommunikasjon, strategi og finans. Målet er å doble antall ansatte i løpet av 2022. Selskapet har kontor i Stavanger, Trondheim og Oslo, og vil først og fremst styrke kontoret i Oslo. Navnet Elleve er et uttrykk for den utfordringen vi har gitt oss selv. Vi skal hele tiden strekke oss litt lenger, utfordre oss selv og kundene våre. Vår målereferanse stopper ikke på ti. Vi vil alltid prøve å ta det opp et hakk, sier Hege Forus, partner i Elleve.