• Fremhevet
  • Nyheter

Halodi Robotics: blir en sentral leverandør til merkevaren EvoGuard

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: januar 5, 2023

  • Selskap: 1X Technologies jobber kontinuerlig for å bygge den første virkelig masseproduserbare humanoide robotplattformen som hjelper mennesker leve bedre liv.

ADT Commercial avduket EvoGuard som en merkevare for intelligente og autonome vaktløsninger på CES 2023 i Las Vegas. EvoGuard inkluderer Halodi Robotics sine humanoide nye roboter og Tando sine innendørs droner og er et svar på en pågående mangel av arbeidskraft i det Amerikanske markedet, samt forbedring av sikkerheten til bedrifter.

Gitt trendene vi har sett de siste årene og utfordringene våre kunder står overfor med å holde sine vakthold tilstrekkelig bemannet, så vi en stor mulighet til å igangsette en ny æra innen vakthold gjennom teknologi, sier Dan Bresingham, daglig leder i ADT Commercial. Med denne teknologien vil organisasjoner være i stand til å automatisere rutineoppgaver på en kostnadsbevisst måte, dokumentere potensielle forstyrrelser eller oppdage uautorisert personell for raskere alermering, samt respondere hurtigere på farlige scenarier.

Lanseringen av våre nye roboter på CES 2023 med ADT Commercial markerer en viktig milepæl for oss, sier Bernt Øivind Børnich, daglig leder i Halodi Robotics. Robotene vil utføre inspeksjon i næringsbygg i USA, og bidra til å løse mangelen på arbeidskraft i USA’s vektermarked. Vår første produksjonslinje i Norge er nå etablert, med kapasitet til å bygge inntil 20 roboter i måneden, avslutter Børnich.

EvoGuard vil bruke Kunstig Intelligens og Utvidet Virkelighet i koblinasjon med en flåte av humanoide roboter og droner for omfattende sikkerhetsovervåking til forskjellige kommersielle kunder. Disse løsningene kan foreta de typiske vekteroppgavene som observering- og rapportering, samt dokumentere objektive, kritiske data i en nødssituasjon og kan gripe inn i omgivelsene uten å risikere menneskeliv, forklarer Ed Bacco, sjef for nye teknologier i ADT Commercial. Det er en game changer og det vi ser på som et kostnadseffektivt svar på de pågående utfordringene mange har opplevd med vekterbemanning, avslutter Bacco.