• Fremhevet
  • Nyheter

Halodi Robotics: fikk besøk av den kanadiske ambassadøren til Norge

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: juni 16, 2022

  • Selskap: 1X Technologies jobber kontinuerlig for å bygge den første virkelig masseproduserbare humanoide robotplattformen som hjelper mennesker leve bedre liv.

Deirdre Kent, den kanadiske ambassadøren til Norge, besøkte Halodi Robotics på Moss hvor hun fikk omvisning av det nåværende produksjonsanlegget for selskapets humanoide robot EVE. Hun fikk møte flere av de ansatte, samt gleden av å kontrollere EVE sine bevegelser gjennom VR.

Med den akselererende veksten av Halodi Robotics åpnes mange stillinger ved vårt hovedkvarter i Montreal, og skaper nye jobbmuligheter innen robotikk, programvare, AI og ingeniørfag, sier Nicholas Nadeau, teknologidirektør i Halodi Robotics. Ettersom etterspørselen etter humanoide roboter vokser, kan skalering av produksjon utenfor Norge også skape flere nye muligheter i Canada, forteller Naudeau.

Det er superspennende å se alt som skjer her på Halodi og rollen Canada allerede spiller så tidlig, sier ambassadøren. Denne typen forbindelse er basert på noe av det beste Canada har å tilby når det gjelder talent og en utrolig dynamisk by som Montreal, kombinert med vår fortrinnsvise tilgang til det store amerikanske markedet. Jeg tror dette er starten på et vakkert og gjensidig fordelaktig forhold. Jeg ville elske å se EVE spille hockey en dag, som vil gjøre henne utvetydig kanadisk, avslutter ambassadøren.