• Fremhevet
  • Nyheter

Halodi Robotics: har mottatt industriens største enkeltbestilling av humanoide roboter

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: mars 22, 2022

  • Selskap: 1X Technologies jobber kontinuerlig for å bygge den første virkelig masseproduserbare humanoide robotplattformen som hjelper mennesker leve bedre liv.

Utrulling av 140 tjenesteroboter representerer industriens største enkeltkontrakt for humanoide roboter som sikkerhetsløsning til kommersiell virksomhet.

Halodi Robotics har signert en avtale om å levere 140 humanoide roboter til ADT Commercial, en ledende leverandør av kommersiell sikkerhet, brann, livssikkerhet og risikokonsulenttjenester fra USA. ADT Commercial har vært en svært god samarbeidspartner gjennom hele utviklingsprosessen, forteller Bernt Øivind Børnich, daglig leder i Halodi Robotics. Vi er stolte av å samarbeide med ADT Commercial og ser frem til å fortsette å drive innovasjon innen det fysiske sikkerhetsmarkedet, avslutter Børnich.

Dagens kunngjøring er resultatet av det strategiske partnerskapet som ble annonsert i april 2021 hvor Halodi Robotics sikret seg en investering fra ADT Commercial for å utvikle en robot for å utfylle deres fysiske sikkerhetsløsninger. De to selskapene vil demonstrere sin felles løsning på ISC West-messen i Las Vegas Convention Center, stand 20019, fra 22. til 25. mars.

Flere kundepilotprogrammer er allerede igangsatt for å teste og forbedre robotens evner og vil ADT Commercial vil begynne å gjøre roboten tilgjengelig for bedriftskunder mot slutten av 2022.