• Fremhevet
  • Nyheter

Halodi Robotics: inngår partnerskap med amerikansk tilbyder av vekter- og sikkerhetstjenester

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: april 9, 2021

  • Selskap: 1X Technologies jobber kontinuerlig for å bygge den første virkelig masseproduserbare humanoide robotplattformen som hjelper mennesker leve bedre liv.

Halodi Robotics inngikk nylig i partnerskap med både Strongpoint og Altopack, for disruptiv innovasjon innen dagligvaremarkedet. Halodi Robotics har nå sikret et tredje partnerskap med ADT Commercial, en ledende leverandør av vekter- og sikkerhetstjenester i Amerika. 

Samarbeidet med en sikkerhetsleder som ADT Commercial hjelpe oss å realisere robotikkens fulle potensiale for vekster- og sikkerhetstjenester, sier Bernt Øivind Børnich, CEO at Halodi Robotics. Hvis man får en utløst røykalarm eller innbrudd, kan man ikke uten videre sende inn en vekter som skal være brannmann eller politi, så det ender ofte med at bygg må evakueres og at nødetater må kalles inn, forklarer Børnich. Roboter vil således være et supplement for sikkerhetstilbydere, som kan sendes inn i krevende situasjoner.

Avtalen med ADT tilfører Halodi Robotics rundt 25 millioner kroner i fersk kapital, og gir samtidig ADT mulighet til å doble investeringen sin ved oppnådd salgsmål. Vi har i dag 23 ansatte fra 11 land og har klart å rekruttere verdensstjerner til det som har blitt et verdensledende robotmiljø her i Moss, sier Børnich. I tillegg har vi ute 15 stillingsannonser, så vi regner vel med å doble staben i løpet av året, avslutter Børnich.