• Fremhevet
  • Personer

Norsk Solar: ansetter ny finsansdirektør

  • Sektor: Energi
  • Dato: august 1, 2023

  • Selskap: Norsk Renewables utvikler og investerer i fornybar energi i fremvoksende markeder.

Norsk Solar har gleden av å kunngjøre utnevnelsen av Christine Mork som selskapets nye finansdirektør, med virkning fra 1. august 2023. Med en fremragende karriere innen økonomistyring og en sterk forpliktelse til bærekraftig utvikling bringer Christine uvurderlig ekspertise og ledelse til Norsk Solar-teamet. Vi har hatt gleden av å samarbeide tett med Christine de siste månedene mens hun har bistått som konsulent.

I sin rolle som finansdirektør vil Christine spille en avgjørende rolle i utforming av Norsk Solars økonomistrategi og styrke selskapets posisjon i det raskt voksende markedet for fornybar energi. «Vi er begeistret for å ønske Christine velkommen som vår nye finansdirektør,» sier Torbjørn Elliot Kirkeby-Garstad, daglig leder i Norsk Solar. «Hennes dype forståelse av finansmarkeder, kombinert med hennes sterke forpliktelse til bærekraft, harmonerer perfekt med våre selskapets verdier og visjon. Med Christine om bord har vi tillit til vår evne til å navigere i det dynamiske energilandskapet og løfte Norsk Solar til nye høyder,» avslutter Kirkeby-Garstad.

«Jeg gleder meg til å bli en del av Norsk Solar, et selskap som representerer forpliktelse til en grønnere fremtid og har et betydelig vekstpotensial,» sier Christine Mork, ny finansdirektør i Norsk Solar. «Jeg ser frem til samarbeidet med det talentfulle teamet hos Norsk Solar,» avslutter Mork.