• Fremhevet
  • Nyheter

ZAPTEC: lanserer ny oppgradert versjon av markedsledende ladestasjon

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: mai 13, 2020

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

Etter fire år i markedet kommer ZAPTEC Pro fullspekket med flere nye spennende funksjoner etter en periode med utvikling. ZAPTEC Pro kommer med et nytt robust utseende og bedre ytelse til bilen:

Pålitelig
Med 4G LTE-M levert av Telenor sikres en 100% pålitelighet gjennom at ZAPTEC nå leverer og tar ansvar for kommunikasjonsløsningen.

Enklere og billigere installasjon
Løsninger for kommunikasjon kan være tidkrevende i en installasjon, ved bruk av intern mobilkommunikasjon vil installasjonstiden og materialkonstnadene reduseres

Støtte
ZAPTEC sin supportavdeling har mulighet til å hjelpe deg når ladestasjonen har stabil internettilknytning. Flere saker kan løses uten behov for elektriker.

Oversikt
Med Plug & Charge (ISO15118)-støtte vil hver ZAPTEC Pro kunne snakke med bilen og motta ladestatus, ladekapasitet og avgangstid til enhver tid. Dette betyr at ladesystemet vil få informasjon om hvor mye strøm som trengs for å lade batteriet til 100%. Dette kan optimalisere fase- og lastbalansering enda mer ved å inkludere hvor mye energi som trengs til enhver tid.

Tilbud
Kjøper du ZAPTEC Pro til en ny installasjon får du også gratis 4G i et år hvis de blir kunde i Charge365 samtidig. Det er gratis å etablere Charge365 og det er kun de som lader som betaler 15% av ladekostnaden. Det er dermed vinn-vinn å bli Charge365 medlem samtidig som ZAPTEC Pro installeres.

ZAPTEC Pro er resultatet av utvikling over lengre tid. ZAPTEC Pro er nå i salg hos alle ZAPTEC forhandlere som du finner ved å klikke her.