• Fremhevet
  • Nyheter

Zaptec: øker produksjonskapasitet i Norge og Tyskland

  • Sektor: Infrastruktur
  • Dato: oktober 5, 2022

  • Selskap: Zaptec er verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler i borettslag, bedrifter og hjemme.

Zaptec går inn i en ny fase med masseproduksjon som forventes å øke de neste årene og investering i nytt utstyr og lokasjoner er igangsatt for å imøtekomme den økte forespørselen.

Zaptec sin hoved-produksjonspartner i Norge, Westcontrol, øker kapasiteten med nye anlegg og produksjonslinjer for å møte den høye etterspørselen av elbilladere. I tillegg er Zaptec glade for å kunngjøre sitt partnerskap med Sanmina Corporation i Tyskland, som en produksjonspartner nummer to av elbilladere.

Produksjonsselskapet Sanmina er en av de største globale elektroniske produsentene med sine fasiliteter strategisk plassert for å støtte Zaptec sin planlagte vekst i Europa og i USA. Med Westcontrol plassert i Nord og Sanmina plassert i Tyskland vil Zaptec enklere kunne distribuere kvalitetsladere til hele verden.

Tyskland er kjent for god kvalitet og effektivitet, og det skader heller ikke at landet er det største markedet på det europeiske kontinentet, sier Peter Bardenfleth-Hansen, daglig leder i Zaptec. Sanmina er en internasjonal aktør med fabrikker i hele verden, som støtter vår plan om internasjonalisering, avslutter Bardenfleth-Hansen.