SustainSolar leverer conteinerbaserte høykvalitetsløsninger for varig fornybar kraftproduksjon og batterilagring til avsidesliggende steder over hele Afrika.

Produktsortimentet til SustainSolar er designet og produsert i Afrika med komponenter i verdensklasse. Standardiserte og modulbaserte produkter forenkler konfigurasjonen, anskaffelsen, logistikken og installasjonen av solcelleanlegg. Ved å tilby nøkkelferdige produkter reduseres kompleksiteten og risikoen for utviklere og EPC-kontraktører, som øker implementeringshastigheten. Det er også mulig å inkorporere batterilagring, vannpumper, vannbehandlingsanlegg og kjøling for å imøtekomme ulike behov uten nettilknytning. I tillegg tilbyr SustainSolar kapitalfinansiering og leie-til-eie modeller for å adressere en annen utfordring innen elektrifisering av avsidesliggende lokasjoner; krav til forhåndsinvesteringer.

Afrikanske fremvoksende markeder står overfor store utfordringer med å nå FNs bærekraftsmål om rimelig og ren energi. På det afrikanske kontinentet bor over 600 millioner mennesker uten tilgang til pålitelig og sikker strømkilde. SustainSolar gir en økonomisk levedyktig løsning for å tilby fornybar energi og off-grid applikasjoner for avsidesliggende lokasjoner i Afrika.

– Valinor