• Fremhevet
  • Nyheter

Aquabio: endrer selskapsnavn til Waive

  • Sektor: Hav
  • Dato: august 17, 2023

  • Selskap: Waive hjelper fiskeoppdretterne å se under overflaten for å avdekke de faktiske forholdene i sine fiskemerder.

Oppstartselskapet har lansert sitt første egenutviklede produkt for oppdrettere og har gjennomført en rebranding for den kommende komesielle vekstfasen.

Det nye selskapsnavnet, Waive, gir tydelig assosiasjoner til havets bølger, men det gir også subtilt hint til sonar-teknologi. Waive tolker lydbølgene i sin sonar-baserte løsning, som kombinert med selskapets skybasete kontrollpanel som kjører på komplekse algoritmer, sikrer en ny standard for nøyaktighet. Det er gjennom maskinlæring og Kunstig Intelligens Waive hjelper fiskeoppdretterne å se under overflaten for å avdekke de faktiske forholdene i sine fiskemerder.

Det var designbyrået Elleve som hjalp oss gjennom navneendringsprosessen og utviklingen av vår nye merkevareidentitet, sier Peter Skaugvold, daglig leder i Waive. Det var en engasjerende prosess hvor vi involverte både ansatte og selskapets styre. Responsen på det nye firmanavnet var svært positiv, og hele teamet ser nå frem til å bygge en sterk profil rundt vårt nye selskapsnavn, Waive, konkluderer Skaugvold.